Gott

Anna hade köpt jättegott kaffe på indiska, Monsun Malabar. Rekomenderas varmt! Älskar fina kaffekoppar, dock är alla mina fina prickiga och fjärils kopparna i diskmaskinen och jag dricker i koppen med den nakna killen på, tack Sandra för julklappen ;)

Önskade att våra lärare var lite snabbare med infot ang onsdagen, så man vet vad man har att vänta sig. Torsdagen blir en fika och gå på stan dag, stan med Anna och fika med Alex :) Fredagen kanske flamman, lördagen kanske Hg, vi får se vad vi bestämmer oss för ikväll. Jag ska träna i morgon med.

Sitter och kollar på lite lägenheter här i Linköping, men jag är lite förvirrad i vad ja ska göra. Läser nog klart soc 2 här i Linköping, men jag vet inte om Uppsala lockar efter våren. Vi får se. Beror på vilket universitet som har bäst personalkurser för min del, funderar på att ta lite på distans med.

Ett extrajobb i Linköping borde jag skaffa mig med. I sommar blir det dock 100 % I Uppsala på Edda, då gör det inget att cykla hem till tanterna i stan när solen värmer i ansiktet.
Vill ha en riktigt fin sommar och jag vill verkligen resa med mina vänner, blir en obligatorisk tripp till Åland och hälsa på familjen, fiska och sola på klipporna det längtar jag efter en riktigt underbar svensk sommar! Jordgubbar och glass i värmen. Jag gillar vintern men nu vill jag ha stekande sommar! Ska åka och bada på gräsö med har jag bestämt, sjunga högt i bilen !
Förra sommaren blev mest ett pendlande mellan Linköping och Uppsala och planer på flytt, jag hade bara 3 veckors semester och njöt av badutflyckter och gammal vänskap. Men nu har jag 3 mån student sem :)! Så denna sommar ska bli underbar det har jag bestämt!

En isande vinter kan få vilket hjärta som helst att frysa men om man har saker att se fram emot så kanske man klarar sig.


Love / V


Kommentarer
Postat av: från en som vill att du stannar i Linkan

ledarskapoch_personalarbete?l=sv" rel="nofollow">http://www.liu.se/utbildning/kurs/Sociologi%252Cledarskapoch_personalarbete?l=sv

2010-01-13 @ 16:54:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0