I say no by Anna Ternheim.

But the sadness in your eyes won't go away. It becomes you, in a strange kind of way.



Lately you've been bothered by your friends
We will disturb you, to make you talk again
Try to find the other side of you
The things you hide, what you dont say

We say no, oh no
We won't let you slip inbetween
We say no, oh no
We won't let you squeeze right through

Give you second chances easily
We wait for answers, for hours and years
But the sadness in your eyes won't go away
It becomes you, in a strange kind of way
I wonder were you come from
Who you've been
What you gain, if you win
But my guess is right you break like glass
And I wonder where, your god was then

I say no, oh no
I won't let you slip inbetween
I say no, oh no
I won't let you squeeze right through

Oh how sweet a girl like you can be
When she tries
You're changing skin like i change clothes
You're faking it well but it shows

You say, lately I've been bothered by my friends
They need foregiveness
I need therapy, they say
Better lock up well before they come
With their prairs, and loaded guns
Better lock up well before they come
More than ten years to ignore, what they here for

We say no, oh no
We won't let you slip inbetween
we say no, oh no
we won't let you squeeze right through

We say no, no no no
Since you fall from every throne

Host host

Jag är sjuk, eller jag är varm och har hosta. Hemma från grupparbetet ger mig lite ångest för att jag missar en del saker. Men tenten på ons kan jag plugga till och att göra en seminarie komp kan inte ta mer än 1 h så det borde vara ok. Jag kan inte bli mera sjuk nu, jag som hade tänkt träna på mig lite tills på fre och se pigg ut. Får jag stå där blekfet i min kläning och snora mig i armen.

På fredag fyller jag även 23 vårar :) Jag och Nadim ska eftersom vi ska ha fest på fredagen mysa lite på torsdagen och fira våffeldagen och göra tårta :) Han är världens finaste <3 Ikväll ska jag se greys med Sibban och prata lite.

Love/ V

Jag bara måste

få klaga lite. Jag lever just nu i ett puttegull rosamoln för att jag är grymt kär och galen. Men ja måste få klaga lite på andra saker så jag börjar här.

1. Varför har jag eftermiddags sol som steker?
2. Varför är studiemedlet på 8200 pix?
3. Varför får man inte jobba hur mkt man vill utan att förlora csn?
4. Ge mig csn över sommaren om ni inte tänker låta mig jobba!
5 Varför har vi ingen tid att plugga till tentan?
6. Varför har vi 5 h lärarledd tid i veckan när vi jag studerar heltid????
7 Varför satsas det så lite på filfak och mycket på tekfak?
5. Jag hatar människor som säger: Det finns inga jobb alls.. NEJ det finns inte mycket jobb i alla kategorier, men om man som ungdom kan hoppa ner från sin lilla tron och söka lite "inte så bra jobb" hemtjänsten behöver alltid folk, jobba som städare kanske? Plocka lite skräp i parker? Det finns tex politiker som aldrig har haft ett riktigt jobb, vill jag att han/hon ska föra min talan? vad vet dom om 8 h arbetsdag? om hur det är att vara arbetslös? hur det är att söka arbete? hur vet dom hur det är att leva på soc bidrag? att vara hemlös? att vara ensam mamma eller pappa och jobba heltid.
Det finns unga politiker som står i sina kostymer och aldrig har haft ett jobb som ska representera arbetarklassen. Jag vill inte bli talad för av människor som inte ens har sökt ett arbete i hela sitt liv. 
 
Känner någon sig manad att svara på detta så skriv ett mejl tack! :)

Vi ska kolla på film hos Petter med Fia och han, Sibban och Jonatan ska kankse med. Nu ska jag laga mat innan min karla karl kommer tillbaka från sin springtur


yes/no !!!

Klarade tentan, eller vi har inte fått betyg än men jag har inte fått u på den iaf :) Jag trodde verkligen aldrig att ja skulle klarar den. Men nu är det nya tag igen med tenta igen snart. Går in i en plugg-period och jag ska läsa som en tok. Böckerna ligger på bordet och pennorna är vässade, jag ligger på golvet och kollar bloggar och bloggar som tydligt själv också.
Ska på tjejmiddag ikväll hos Natta och sen hem till min "sambo" och sova ;) Det är lite kul att vi spenderar typ 8 h att sova och typ 1 h med varandra. Men jag hoppas det ska bli lite dagliga äventyr snart. Jag har iaf bokat in en heldag på påskmarknaden i gamla linköping. Nadim fick en äggvärmare som såg ut som en tupp av mig för att värma upp lite innan påsken. Jag ska ha påskris och massa tuppar överallt, jag är påskgalen. Julen i sin prakt men jag älskar påsken verkligen. Men jag försöker dölja mitt påskberoende men snart snart kommer jag gå överstyr med påskgodis och påskris. Han vet inget än... ;) Jag tror att detta kan ha en koppling med min mormor som är äggkoppssamlare och redan har börjat laga påskmat. Vi får alltid påskägg av mamma och pappa och mormro och morfar, jag suckar såklart lite åt min mormors 9 parad påskrätter och 6 kg godis men egentligen så spinner jag som en katt. PÅSK FTW! Jag gillar liksom påske för att den är mysig och för att alla kommersiella köpmani människor inte finns på samma sätt som på julen, påsken är en känsla medans julen mera bara är en köpmani tradition.

Ha en fin tis!

Love / V

Tror faktist helt ärligt inte man kan ha för mycket grillkrydda..

På willys har dom allt, vi fick köpmani och ville ha allt ifrån 10 liters dunkar med olja till fefferoni i storpack. Fick dock lugna oss eftersom vi kom på att jag bor på 26 kvadrat och Nadim inte ville sova på golvet med ett 50 pack majskolvar.

Flytten i helgen gick jättebra, min pappa är årets mest stressade människa så det gick rätt fort kan man säga( Sibel som varvade pantburkong med max igår upplyste mig att jag kan möjligtvis vara lite smittad av min pappas stress sjuka då jag är en jävel på att planera och stressa hehe ;)

Nadim träffade min mamma och pappa och dom tyckte han var såååå söt ;)

Nu har jag fått ordning på allt och vi var på ikea igår och handlade lite möbler och diverse småsaker.

Nu i veckan ska jag satsa på att träna hur mycket som helst och plugga sjukt mycket. Har så mycket att läsa och snart en tenta på gång igen. Längtar tills den 26:e då jag och Malin ska ha 47 års fest tillsammans :) Och tills Lisa och Jennie och Andreas kan komma på inflyttningsfest hos mig :) !!! Ska träffa tjejerna i morgon på fika Hos Natta och ska spinna med Sibel ikväll. Nadim skulle komma efter rödakorset, vi gjorde hemmagjord pizza igår som såg ut som en tårta :) Men den var god om man bortser från tonfisken som jag inte alls diggade, det är sjukt äckligt med varmt tonfisk Bläääää...

Ska läsa lite nu innan Fia kommer på lunch/middag och pluggpanikar lite med mig ;)

Love/ V

Laughing with

Jag har en vän som jag önskade att jag kunde krama om just nu, en vän som lät så ynklig när hon ringde mig. En vän som jag älskar. En vän som var ledsen. En vän som jag älskar <3.

Sitter och språk ändrar i vårat gruparbete som ska vara inne i morgon. Mitt rum och mina saker är packade i vita flyttlådor. Just nu är det nästan lite sorgligt (kanske för att Regina sjunger så fint) för jag har verkligen haft det bra här. I sommras när jag nästan inte kände en människa här. Anna och Gabbe har på ett sätt varit en fin trygg fast punkt för mig. Sibel och Anna och Gabbe och sen Malin och Natalie har varit en del av min struktur. Och att ha något att planera och se fram emot. Det ska bli underbart att få bo själv, men jag kommer sakna Anna och Gabbe. Anna när hon hysteriskt skrattar och Gabbe när han tok dansar till "single ladies". Jag har haft sjukt kul med dom. Det låter kanske muppigt men när jag kom till Linköping så var det inte min bästa period i livet och Anna och Gabbe visade på hur bra och fint man kan ha det tillsammans. Kärlek fick jag av dom, och dom har kärlek till varandra och till andra människor i mängder.

Men nu känns det lite som när jag skulle flytta hit från Uppsala, en otrygg känsla som jag hatar. Jag vet att det kommer bli jättebra. Jag hade kanske inte trott att jag skulle stanna och få mitt liv här på det sättet som jag har fått det. Och nu kan jag inte tänkla på något annat als än att jag inte vill bo någonstans just nu än här. Jag har mina fina vänner här och en person som har det finaste hjärta i hela världen och som jag är helt sjukt galet tokigt kär i. Det känns ändå lite sorgligt på något sätt. Det är läskigt hur man kan rymma från sina känslor och vad som ibland kan jaga ifatt en. Men om man skrattar så måste man gråta, jag brukar gråta och sen mår jag bra. Det är inte mera med det. Inget konstigt, bara en käsnla som jag måste få ur kroppen på samma sätt som jag kan skratta en hel kväll så kan jag gråta en hel kväll för att må bra. Skratta gör jag 99 % av gångerna men den enda procenten ehöver jag för att inte bli tokig.

Nu ska ja fixa klar arbetet så jag kan dricka te och kolla tv.

Love/ V


I Ryd

Är tok kär i Jason Derulo:s album. Alla låtar är helt underbart bra. Fredagens utgång vart lyckad, Fia fick ställa sig sist i kön och Emma försvann haha ett glas vin blev en bag in box som tog slut. Jag satt och drack öl med Alex och hans kompis, sen kom Fia och Petter in och lite mera folk. Det blev lite dans på slutet och sen hemgång (Gud det lät väldigt seriöst, som att vi var ute på folketspark typ). Hade en sjuk huvudvärk dagen efter kan ja säga, fy!
N är ju i Motala hela helgen och jag sitter hos han nu i Ryd och ska plugga men det går inte så bra tydligen.
Vi åt en massa glass igår och godis och skulle se "Luftslottet som sprängdes" men den var seg som tusan på datorn så vi gör ett nytt försök ikväll. I morgon har jag föreläsning som vanligt mellan 10-13 sen borde ja åka hem och börja packa!! N har lovat mig att hjälpa mig med matten någon dag i veckan med.

Jag saknar mina tjejor! <3  Älskar er i vått och torrt och hur många mil vi har mellan varandra :) Sibel är ju iof 500 m bort  som tur är :)




  5773_105969831959_505496959_2658458_6682436_nn537302951_1763078_3068img24


In my head

In my head med Jason Derulo. Sjukt bra låt! (Tack Sibel) <3 Ikväll ska jag ha tjejkväll med Emma och Fia. Vi ska till flamman och shaka ass. Sen resten av helgen ska jag försöka plugga och packa lite saker. Träffa min N ska jag göra också. Vi hade en "heldag" igår, åt lunch och var på stan och gick en långpromenad och fikade med Sofia och sen lagade vi middag och myste i soffan. 

Ha en vacker fredag!

Love / V

Hemma

I linkan. Hade första lektionen på mikro sociologi igår, Tommy Svennson som vi ska ha som lärare verkade super! En mysig liten gubbe på 60 +.
Åkte hem till N från centralen och sen var jag som sagt i skolan och sen tränade jag, när jag kom till N igen så skulle ja åka hem med mina väskor och bussarna hade slutat att gå för Linköping har tydligen aldrig haft snö innan. Alex var super gullig och hämtade mig och körde hem mig, ska bjuda han på fika som tack idag om han följer med. Ska fika med Emma och Sofia kl 15, vi ska planera en tjej utgång i helgen. Antagligen på fredag, jag vill gå till flamman!
N har praktik hela helgen så det är lite tråkigt. Men det ska bli sjukt kul att gå ut med Fia och Emma :)! Synd att sibelin har sittning, hon är min bäst på fest! Har varit väldigt lugn nu i två helger så det ska bli kul att få dansa av sig lite. 

Nu måste ja plugga vidare! 

Love / V
 

RSS 2.0