Hit vill jag! Hit ska jag! Island !


Söndag

Hej! Middagen igår var mysig som vanligt, vi kollade Mia och Klara och dog av skratt. Idag skiner solen men jag är hemma och ska läsa läsa och läsa "brott och straff" så det är ganks aspännande iaf. Men jag hade hellre varit ute i det fina vädret och promenerat längs ån. Nästa helg kommer Lisa och Jennie!! Det kommer bli grymt kul och får denna vecka att gå lite snabbare, gud va kul de ska bli. Utgång på lördagen [Hg] och myskväll hos mig på fre.

Ha en fin Söndag.

Love / V

I <3 din mamma

Klubb din mamma, träffade sötaste Sara (Gabbes syster) och hennes kille, vi åkte buss och fick hela bussen att gå av, jag pratade om såser och åt på mc donalds. Malin gick armkrok med random dude, och jag fick frukosten serverad. Helt ok kväll.
Ikväll är det tjejmiddag hos Sibban, de ska bli mysigt. Nu ska jag äta lite och gå en sväng på stan i Linköpings soliga väder (27 minus inatt, vi var kallast i Sverige)

Ha en underbar lördag, i morgon väntar plugg och träning.

Love / V

FREDAG!

Efter seminariumet så hittade jag Sibel på stan och vi gick en sväng, nu är jag hemma och väntar in Sofia vi ska till systemet och äta lite antar jag. Sen är de MALIN som gäller ikväll och DIN MAMMA! I morgon är det tjejmiddag ( Denna vecka på en lör istället för vanliga ons) hos Sibel, sen ska noh hinna med att träffa N om han inte är snäll och kommer egenskap av ssk och tar hand om mig i morgon på dagen :) hehe. Typ rånar glassbilen och kör hem den till mig.

Nu ska ja fika!

Ha en underbar fredag!

Love / V

Bland tentor och poäng.

Gud ! Nu är det mycket att göra! Har vart i skolan hela veckan och idag hade vi grupparbete, den nya gruppen kanon bra och Anna och Gabriella kände jag ju från soc 1. Vi har gjort en liten presentation ang en orginal text av Pierre Bourdieu (snark) Så i morgon är det seminarium, sen ska vi gå på "Klubb din mamma" på Nh, först ska vi vara hos Malin och det kommer MYCKET folk! Emma H ska med och  Sofia en tjej från klassen ska också med så jag bjuder på sovplats eftersom hon bor i tranås.
Satt i baljan och försökte plugga med Sofia igår men vi blev lite distraherade av alla människor och (speciella alla killar) som var där så det var en * av 4 som pluggplats, men vi kom överens om att gå på "Torsdags puben" där och dricka öl någon dag på kvällen istället ( Eller var de fredags puben?) bäst att kolla :P Sen efter föreläsningen så var jag på stan och handlade 2 stjortor och lite mat och sen kom en väldigt trevlig ssk och åt och fikade med mig ;)

Nu har jag sovit 1 h och har kyckling i ugnen ( här skulle ja kunna dra ett roligt skämt att "det är bättre än en bulle" men de är inte riktigt min stil, jag är ju rolig) Jag vill träna idag men det är snöoväder så jag kanske kanske går till medley och simmar, ska vänta tills Sibel slutar och kolla om hon vill spinna kl 19 då kanske det är värt de.

Love / V

Till hiva <3

Hej ! Dagen började med upprop till soc 2, var typ 30 tjejer och en kille (Alex) ;) Sen gick vi till liu-tryck genom en underjordiskgång ( som vi skojade om att det vore kul om man kom upp i filbytergallerian) och köpte ett kompendium eftersom dom inte tog kort under 50 kr så fick alla köpa rosa matchande små fula block, han som jobbade där var sjukt otrevlig och bara suckade att det var så mkt att göra ( Vi var typ 30 st och innan oss hade nog ingen vart där sedan tidig jul) Sen gick vi och drack 4 kr kaffe i baljan, i morgon har vi föreläsning och ja ska plugga ihop med en tjej i klassen innan och äta lunch. Ikväll ska jag nog bodypumpa kl 19, sjukt dålig musik men tjejen som har då är jättebra (Sibel följ med!!) 

Helgen skulle jag vilja spendera i U-a men ja kommer kanske inte kunna komma hem innan sen kväll på fre och om Jennie åker hem på lör så är det inte så värt för mig, men ja ville träffa min fam också. Saknar mamma pappa och Jens :(  Iof kan det vara kul att stanna kvar första veckan då de är lite mera fester till helgen och lite nytt folk som man träffar, Rip btw på Emma som ska läsa stadsvetenskap denna termin, kommer sakna ihjäl mig!

Nu kom jag också på att ja ska ha lista inte "nyårslöften" men löften som jag ska lyda detta år och som jag verkligen behöver lyda! Så piska mig i baken om jag inte lyder detta.

1. Träna minst 3 gånger i veckan ( Inte bara spinning)
2. Prova på buso, core och kettleballs!
3. Träffa mina tjejer minst 2 gånger i veckan
4. Lära mig laga god och nyttig mat
5. Inte träffa killar som är (och endast träffa killar som ett + och inte för att man mååååste)

1.Snåla 2. Psykiska problem 3. Har flickvän 4. Inte har någon hjärna 5. Som bara är ego 6. Som dejtar 10 tjejer på samma gång 7. Som inte tycker om att vara ute och helst bara ligger i sängen. 8. Som jag inte behöver förklara " han är ju lite speciell och egen) 9. Som tycker ett roligt skämt är "tv 4 fars 15.30 tis&tors)

6. Bara träffa killar som
1. Är generösa 2. Normala diagnoser  3. Är singel 4. Lite smarta ( Kom igen lite "street smart iaf) 5. Som tänker på mig och mina intressen 6. Som endast dejtar mig ( Om ja inte säger ngt annat såklart) 7. Som kan tänka sig att ta en promenad istället för bilen när man ska hyra film, och som kanske skulle tycka det var mysigt att vara ute i naturen lite ibland iaf. 8. Som kan föra sig i möblerade rum. 9. Någon som har samma humor som jag.

6. Besöka min farmor oftare
7. Tvinga min lillebror komma och besöka mig oftare
8. Plugga minst 3 h om dagen
9 Besöka Lisa och Jennie och Andreas mera
10. Skaffa en fab lägenhet ( Inte i borensberg, skäggetorp, Lambohov)

Sådär ja!

Men om ja ska träna kl 19 måste ja kasta in mig i boken ett par timmar!

Love/ V

Brandmän

var det glest av på passet några stycken iaf, dom flesta 50+ så nästa gång bryr jag mig inte vad jag har påmig eller hur jag ser ut i håret. Fick låna lite böcker av Malin med, i morgon kl 10 ska vi ha upprop till soc 2 ! Får se vilka som går i klassen ka bli spännande. Lite kul när man läser kurser att träffa lite olika människor.

"Bourdieu som samhällsvetare " på ons heter första föreläsningen, oj oj detta är nog sjuukt bra ;) bara ca 50 sid om han i boken, så det blir läsning som heter duga i morgon. Jag orkar inte nu, jag har ju inte "börjat" än riktigt.

Nu ska jag dricke te och njta av min sista lediga kväll!

Love / V

The bad boys are always catching my eye

Kan inte sluta lyssna på Alexandra Burke. Igår hade jag "Brooke knows best" maraton i soffan, jag såg på avsnitt från ca 14-21 med lite mat pauser. Hg i lördags var kul men lite för mkt folk och en efterfest som inte var så rolig men så lyckades jag komma hem kl 04.00, tog sällskap med Alex på vägen och det var helt tomt på gatorna.
Mår betydligt bättre idag och ska tvätta lite på Fm, och sedan är det ett nytt försök med Räddningstjänsten spinn, snälla smälla snälla gud gör så att det inte brinner någonstans! ;)
 I morgon börjar min nya kurs!

Fick just ett erbjudande om att hyra en 1.5 i Tannefors feb-juni för ynka 3000 kr! Tyvärr så har jag inte råd med 2 dubbel hyror i två månader! Men gud vad jag ville ha den! :(!
Får kolla vidare, men det är lite svårt för att alla lägenheter som jag vill ha är det inflytt på nästan med det samma och jag har uppsägningstid på 2 mån här, jag kan inte heller säga att om två mpnader så flyttar jag för tänk om jag inte hittar något. 1.5:an i Tannefors var iof bara under 6 månader och då kanske det är bättre att satsa på något mera permanent. Jag vet inte, vad är en bal på slottet?

Love / V


Lördag!

Dom stora vinnarna från spelkvällen var såklart Moi och Sibel som slog Jonatan och Jakob med hästlängder i teckenet ;) (Måsen flyger i gryningen, räven springer över ängen) När jag skulle åka från Sibel och Jonatan igår så blev jag raggad på av två killar på busshållsplatsen som var typ 12 år, dom ville att jag skulle följa med dom till Nh fast dom mera såg ut att dom skulle till högst Bk, sen var det en full tjej som skrek åt mig när jag gick av bussen, "Åsa Wannabee" och kollade surt på mig, tyvärr så vet jag inte vem denna Åsa är så det var lite svårt att vara hennes "wannabee". 
Nu har jag avklarat bodypump, lite städning och lunch med Anna. Nu ska jag duscha och ta det lugnt för ikväll ska vi ut och dansa :) Det var tacksittning på Hg så lite folk måste det bli även fast det är sista helgen innan csn.

Ha en underbar lördag! Det ska ja ha! Ser fram emot att shaka md Sibban min "shake partner in crime"

Love/ V

Hon

är ingen jäkla toffel, HON kör spelkväll! Me like Sibel ! <3

Det komplexa fenomenet en fredags eftermiddag.

Jag har fikat, jag har fikat med Gabbes mormor. Vi satt och pratade i en timme om hennes utbildning som lärare för barn med autism.Hon är världens sötaste och fick mig att sakna min mormor och morfar och min farmor, jag borde ju åka hem till U-a nästa helg. Men min nya kurs börjar och Natta ska ha stor förfest, men vi får se Jennie kommer ju hem från Turkiet men stannar bara en dag i U-a :(. Skulle hellre nästan åka och hälsa på henne i gbg, men jag vill träffa mammsen pappsen och lilla Jens med hemma.

Lisen har lovat att komma 5.6.7 feb och hälsa på, det kommer bli kanon kul! ( I sann benjamin anda)
Då ska vi gå till flamman och dricka 16 kr öl, sätta guldkant på studentlivet :P

Ikväll är det fredag, Sibel har sambokväll, Emma har sambokväll, Natalie och Malin har någon form av pargrej. Nh har gratis inträde hehe och Alex ska dit, men ja ska festa i morgon så jag får nog spara mig tills dess. Tror inte 2 dagars festande gör så gott efter man har haft feber.
Sen har jag kommit på att jag inte har några kläder att ha på mig, som vanligt. Med en garderob och 6 byrålådor fulla så måste jag hitta något att dansa i på lör. Tills dess ta hand om er!

Love / V


Jag

har varit inne hela dagen förutom de 30 min på stan med Sibel och en sväng till systemet, sibel kom ringandes på min dörr med 2 korvar i händerna. Hon hade ringt på typ 2 gånger och ringt till min mob men jag blåste håret så jag hörde inte, sen ringer hon på och skriker: ÄRUU EFTERBLIVEN ELLER??? trevliga vänner man har :P Ikväll ska jag hem till Natta och hänga med Mallan (Emelie, Emilia)? ;) Vi laddar för lördagen med förfest hos Natta och Hg på efterkvällen, Emma ska med också det ska bli jättekul!

Vi körde Yatzy och "tecknet" på tjejmiddagen och det var sjukt roligt, jag och Sibel blev tyvärr utklassade. Men vi laddar för ny omgång!

Hoppas alla får en fin torsdag!

Love/ V


Jag vaknade av

att en DUVA flög in i mitt fönster, jag såg bara en grå liten boll mot rutan och sen försvann den.
Jag hoppas den överlevde. Nu ska jag äta frukost och dricka massa kaffe, idag mår jag bättre!

Jag har den bästa mamman. :)!

Hon har facebook, och vi brukar prata på chatten.


13.09 Monica Hej, hur är det?

13:10 Veronica sådär sj?

13:11 Monica vad betyder sj?


Detta

blir det som återstår av vintern, kan ni hålla koll på mig ;)

http://www.ibl.liu.se/student/sociologi/731g02/dokument/1.97460/schmakrov10.pdf

Genusteori ska bli sjukt intressant! Och mina favorit lärare, Mats och Sautu! Finnen och den tajta blåa byxan gör comeback! Tråkigt med samma upplägg som förra kursen, mikro/makro osv.  Ny kurslitteratur är jag inte pepp på att köpa 3 böcker minst bara på en delkurs av 4. Blä!
Ska även läsa "kommunikation mellan människor" 15 p, ska se om jag lyckas komba både två.

Ikväll är det Mallan som håller i middagen, ska bli spännande! Halv 8 hos mig!

Ha en fin kväll!

Love/ V

Det

fortsätter snöa precis som inget har hänt. Längtar efter våren och naturen, längtar efter mina morgonpromenader runt stångån och solen som värmde i ryggen och vinden i håret på cykeln till campus. Jag vill dricka vin i gräset och önska att kvällen aldrig tog slut, och sedan klaga på varför det är 25 grader på nygatan. Allt känns värre i moddet. Jag minns dom första dagarna med luncher på gräset på campus och kaffe i eftermiddags solen. Sommarens första grillning som blev den sista. Hårband och kjolar och klänningar med mönster, träningskläder utan jacka.

Jag är redo nu, men det fortsätter snöa.


Skön kille.


Yr.

Jag är yr och varm, det var inge vidare bra ide att spinna känner jag.
Det var räddningstjänsten som skulle ha spinning, alltså så skulle det varit en massa brandmän där, när vi cyklar på campus så ser vi en liten nerbränd stuga. På passet meddelar instruktören att dom hade fått en utryckning, 6 tjejer suckar.
Passet var iaf väldigt bra och ledaren hade grym musik! Han pratade så fort att han måste extaknäcka som fotbolls kommentator.

Nu 5:ans dokumentär "för fet för lek" kollar jag såklart på samtidigt som jag chattar lite med Sibel, såhär kan det låta 

Veronica

vilken kanal har tjocka barn?

aa jus d 5:An

20:09Veronica

den var inte iktigt s¨bra som jag hade hoppats på

20:11Sibel

lite för mkt fokus på att ge hjälp

20:12Veronica

precis, hade vart bättre med mera fokus på tjockheten


;)

Love/ V


Jag kan ha räknat sekunderna som gick.

Hej !

Hemma från bibblan med gruppen, vi har kommit på lite för opponeringen på ons, arbetet heter "stämpling och betyg" och är tyvärr väldigt bra gjort. Men lite kritik ska vi nog kunna komma på.
Jag kan inte komma på om jag känner mig sjuk eller om jag bara inbillar mig, är lite yr i huvudet och varm.
Lite te och Lars Winnerbäck får göra mig frisk igen. Jag kan inte heller bli sjuk nu för i morgon bitti ska det kö:as för kravall biljetter till torsdagens "traffic lights" 
 Jag kanske borde spinna i eftermiddag om tillståndet har gått över. Det var räddningstjänsten spinn 15.30 antar att det är en massa brandmän på passet och lite brandmän är aldrig fel. Sibel skulle gå med men så jag har ju en ursäkt.

Här snöar det nu, jag trodde det var slut med det. Det är fortfarande fint och mysigt.

Världens mest osammanhängande inlägg avslutas med: nu ja ska gå och handla.

Love / V

Söndag

Hej !
Blev en riktigt bra kväll igår hos Sibel och Jonatan, vi var några stycken mest Jonatans killkompisar men även vänner till Malin och Natta, Emilia var med också det det var kul! Ja hade saknat Hg! Låten på toan som alltid är samma och jämt spelas, jag gick på toa med Sibel och blev lite fumlig och lyckades nästan trascha toapappershållaren, inte så smart.

Vi dansade som galningar och sibel lyckades slå i huvudet i dj:båsets utgång. Idag är jag trött och helt slut i kroppen. Ska hem till Sibel och diskutera g¨rdagen och kolla scream 2 ! WOW!

 

Love / V


Önskade att

jag träffade min söta gudson Charlie oftare, ska träffa han och mamma Ronja när jag är i U-a nästa gång. Du är den finaste killen i hela världen




Kom också på att min lilla lillebror blir 20 år i Maj, det känns fortfarande som att han är typ 12 hehe. 20 år gud. Men han är fortfarande en liten plutt för mig. Vad vet man om världen när man är 20 år liksom ;)!

Diktafon

Vi spolar fram tills jag sitter på bussen och pratar med min mormor.

V: jag har nytt nummer som du kanske vill skriva upp?
M: Har du köpt en ny diktafon?
V: Du menar mobiltelefon?
M: Ja men gud ja, ( hysteriskt skratt)
M: Jag ramlar av stolen av skratt du veronica.

Jag var och tränade Bodypump kl 10.00 för det var nya passet som gäller hela terminen som jag var intresserad av att få testa, jag kan säga : LE MILLS NI SUGER! Jag fattar inte att man kan få till så mycket dåliga låtar på ett enda pass det var ungefär som Mikael Persbrandts spotify playlist, så jäkla dåligt! En massa dåliga låtar som inte ens hängde med i rörelsena! Gud vad jag saknar F&S dom hade alltid bäst musik! Intensiv passen och pulsmedel är grejen G.
Man vill kunna drömma sig bort i låtarna lite, men när busta rhymes skriker: My lips like sugar!! så får jag bara ont i huvudet, ska köpa mig ett simkort på medley också så jag kan varva lite. Fast passet var grymt jobbigt med en massa knäböj och utfall, undra hur mina ben mår i morgon, jag älskar dock träningsvärk fast inte så som jag har haft dom senaste gångerna att man ser ut som Ozzy osbourne när man går.

Efter passet lämnade jag min cykel på 2b och tog bussen hem. Duschade och åt lite lunch och gick sedan till Alex i Gottfridsberg, där vill jag också bo det är jätte mysigt där, bara 10 min från stan och när flamman ;)

Nu är jag hemma och ska ta det lite lugnt, jag gick upp 8.00 i morse så jag ska nog vila lite så att benen orkar dansa hela natten på Herrgården!

Ha en fin lördag alla! Ska försöka ladda upp min kamera och ta en massa bilder ikväll ! Nyårs playlisten får följa med!

Love / V

Övermänsklig

Jag har, städat,tränat,lagat god mat, pluggat, och håller på att tvätta och ska snart ta en runda på stan. Måste köpa en ny foundation, min tog slut igår och jag lånade Annas nu på morgonen, Anna är så att säga lite mera nougat färgad än jag ( Hon är från Chile kan vara bra att tillägga) som alltid köper den ljusaste i allt, jag kommer ihåg att min förra hette något i stil med "mjölk" för den var så ljus, och nu är jag orange, en Linda Rosing på mini break weekend till Mallis så ser jag ut nu.

 

Tillbaks till min tvätt:

Jag sak berättta knepet varför min tvätt alltid får så fort, andra kan hålla på i dagar. Jag har alltid bara 2 maskiner.

Förlåt nu mamma, jag sorterar inte så värst bra, slänger in allt på 60 grader och sedan åker allt i torktumlaren.
Så nu har jag löst all världens tvätt problem!

Love / V


Samtal med Wouda

V: Vet du vilken hatt du borde ha? den chiquita hatten med en massa bananer
Wouda: Kan tänkas ja
Wouda: Vad gör du i helgen jag kanske behöver fly ( Lärarens skratt i bakrunden)
V: Ja såklart du får fly hit!
Wouda: Jag ringer dig snart då
V: Ok
Wouda: (hörs muller i bakrunden) Jag ska styra upp lite på Haiti, men jag ringer dig snart.
V: Ok men har du hört om styckmordet i Afrika? - Det var Nelson man dela
Wouda: Jäklar du nu får jag en hostattack här, ringer snart.. KLICK


Fredag!

Skönt med fredag, jag har iof haft fredag sen i tisdags men nu är det helg.
Har redan städat lite och ska spinna kl 12 på campushallen, ikväll ska jag nog hänga med Natta för i morgon smäller det på Hg och i vanlig ordning förfest hos Korkmaz/Hermansson i rydan.

Längtar tills min nya kurs börjar så man får in lite rutiner och träffar ännu lite mer folk, på tal om folk så ska jag fika med Alex på också på fm, vi skulle ha en"hej då" fika till sofia för hon ska flytta tillbaka till Berlin men hon kunde inte igår så jag hoppas vi får till det på lör.

Nu ska jag äta lite youghurt och dricka kaffe så jag orkar spinna !

Hoppas alla har en fin fredag !

Love / V


Jag gillar hur du tänker.

Sibel: du får bestämma vad vi ska göra, ett av de få privilegier man får när man är ledsen .. vill du dansa på ett bord med en vodkaflaska i handen - jag är på, Hinka bärs - jag är på, men dricker cider, Hyra fem splatterfilmer - jag är på..

 

Vad väljer jag? ;)


Dagens glada

2 för 1 på indiska, köpte upp mig på det goda kaffet! När jag gifter mig ska jag lämna en lista på allt jag vill ha från Indiska :P Dom har fått in så mycket fina koppar, ljuslyktor som jag älskar och underbara dukar och gardiner, lila turkost och grönt är färger som det kryllade av på indiska. Fjärilar och rutor, hittade världens finaste koppar med peace tecken på och en massa färger som jag ska köpa. Köpte även en liten present till min fina vän Sibel, inte på indiska denna gång men på en annan rätt rolig affär. Älskar att köpa saker åt andra, det är roligare än att få. Fast att få är ju rätt kul det med.

Nu: Kaffe med Anna.

Love / V

Är glad

Att du alltid finns och ger bra råd. En mogen person med ett stort hjärta. En person som alltid funnits där.

Min kärlek!






Lika barn leka

bäst.

Idag är jag tom.


Seriöst ingen blir lyckligare än jag över det.

Tjejmiddagen blev en kanon kväll, vi radade upp med diverse onyttigheter och spelade frågespelet "intim" då man ställer en flervals fråga till en av deltagarna ( algot som testpersonen hette, det blev väldigt förvirrat där ett tag :P) frågorna var helt hysteriskt roliga och jag skrattade så jag fick ont i magen. Utgång i morgon och på lör ! Ooo yes!

Love / V

Gott

Anna hade köpt jättegott kaffe på indiska, Monsun Malabar. Rekomenderas varmt! Älskar fina kaffekoppar, dock är alla mina fina prickiga och fjärils kopparna i diskmaskinen och jag dricker i koppen med den nakna killen på, tack Sandra för julklappen ;)

Önskade att våra lärare var lite snabbare med infot ang onsdagen, så man vet vad man har att vänta sig. Torsdagen blir en fika och gå på stan dag, stan med Anna och fika med Alex :) Fredagen kanske flamman, lördagen kanske Hg, vi får se vad vi bestämmer oss för ikväll. Jag ska träna i morgon med.

Sitter och kollar på lite lägenheter här i Linköping, men jag är lite förvirrad i vad ja ska göra. Läser nog klart soc 2 här i Linköping, men jag vet inte om Uppsala lockar efter våren. Vi får se. Beror på vilket universitet som har bäst personalkurser för min del, funderar på att ta lite på distans med.

Ett extrajobb i Linköping borde jag skaffa mig med. I sommar blir det dock 100 % I Uppsala på Edda, då gör det inget att cykla hem till tanterna i stan när solen värmer i ansiktet.
Vill ha en riktigt fin sommar och jag vill verkligen resa med mina vänner, blir en obligatorisk tripp till Åland och hälsa på familjen, fiska och sola på klipporna det längtar jag efter en riktigt underbar svensk sommar! Jordgubbar och glass i värmen. Jag gillar vintern men nu vill jag ha stekande sommar! Ska åka och bada på gräsö med har jag bestämt, sjunga högt i bilen !
Förra sommaren blev mest ett pendlande mellan Linköping och Uppsala och planer på flytt, jag hade bara 3 veckors semester och njöt av badutflyckter och gammal vänskap. Men nu har jag 3 mån student sem :)! Så denna sommar ska bli underbar det har jag bestämt!

En isande vinter kan få vilket hjärta som helst att frysa men om man har saker att se fram emot så kanske man klarar sig.


Love / V


Stort hat

Infekterat är ordet, väldigt infekterat. Men jag är nöjd väldigt nöjd, ska avnjuta en kopp kaffe i min nöjdhet. Och ska bjuda på tjejmiddag i min nöjdhet, ska kanske även ta ett glas vin ikväll i min nöjdhet.

Vissa människor förtjänar att veta sanningen, förd bakom ljuset har jag blivit allt för länge. Orkar inte med en grundskolenivå på ditt fula äckliga beteende.
Ska byta ut din solskyddsfaktor mot grillolja!

Love / V


Semestern är klar då grabbar.

http://sandhamnstek.se/ skönt att vara ute i god tid.

Nytt liv varje Måndag

Ja som alla veckor så säger man att "mitt nya liv börjar idag" förra julens minnen sitter kvar i huvudet med sena festnätter och en massa fika och kvalmig komvux luft varje Måndag var enligt mig och Lisa en nystart i livet, vi skulle träna mera och inte grämas över gamla synder och casual godis tisdagar. Jag är lite av en sån som bestämmer något och satsar 100% fort och sedan kanske kommer på efter att ha köpt en hel garderob av "stilrena Veronica" att det kostade mig mera än vad jag fick ut av det, jag har lätt att leva mig in i "roller" så som " den som har det bäst" "Den underbara singeltjejen" "Hon som är ledsen och nere" "evighets tränaren" men efter ett tag så fångar verkligehetn upp mig och jag faller ner pladask men om man inte testar något så får man heller inte veta något.
Men jag har svårt att leva i nuet, och tänker alltid att snart snart så blir jag den som jag har tänkt mig att vara.
Jag vill leva i nuet och tror att man varje dag måste leva som att det var den sista.

För även om jag var vilsen och en drömmare förra vintern så hade jag det så bra, jag lunchade med Lisa från jobbet varje dag och min egna Lisa Wouda, vi shoppade och festade varje helg, gick på en hel drös av svettiga intensiv pass med kort klippta Eva-Lena på friskis, kvällar som var fyllda av mys framför tv:en men en person jag verkligen tyckte om.
Jag drömmde då om ett annat liv något större och bättre, men ju mera jag drömmer desto mindre får jag och jag kan inte uppskatta det jag har. ´

En annan sak i "mitt nya liv" ;) är att aldrig mera lyssna på ledsna låter, Coldplay och Lars Winnerbäck måste gå bort och ersättas med glada melodier. Även om jag verkligen gillar dom så gör dom mig ledsen, och Melissa Horns vackra stämma klingar som en kniv i mitt hjärta. Jag är inte redo för det än. Jag avslutar med en parad melodi av Katy Perry- Thinking of you, ack så fin men nu gör du mig ledsen igen.

Nu ska jag vara glad av att det är dubbel avsnitt av Paradise Hotel på tv. Världen är full av mera dumma beslut än mina.

Love / V

 


Starstruck

Gud mitt hjärta är 10 kg lättare. Jag har gråtit varit yr i huvudet och mått illa. Men nu har jag en varm känsla i kroppen och mår rätt bra. Grupparbetet är inlämnat och vi väntar med spänning på vilket arbete vi ska opponera på på seminariumet nästa ons, sen är det sociologi 2 som står på schemat och efter det så vill jag nog varva med mina personalkurser istället !
Längtar till tjejmiddagen i morgon som hålls av mig på Nygatan :)! Massa kramar och tjejsnack är det jag behöver nu.

Love / V

Morgon

Jag har sovit dåligt och vaknar upp till snöstorm, nu blir det grupparbetets sista dag och ikväll ska jag träna. Gud va tråkigt det var idag ja känner det i hela mig att det är en dålig dag, usch sluta hemsöka mina drömmar.

Love / V

You caught between the devil and the deep blue sea

Sj:s regionaltåg mot Stockholm,Norrköping,Linköping vagn 3 plats 26. Tillbaka till "verkligheten" Ett rum med säng, skrivbord, någon form av tv-möbel som mera agerar klädkammare en garderob, ett sött sängbord och nyuppsatta speglar, 2 tavlor och diveser pärmar och böcker hipp som happ.
Staden med den underbara ån och där jag gick på min första kravall, jag gillar den staden, staden där jag många gånger diskuterat en grön papperspåses innerbörd.

Men tillbaka till nutid på ett tåg mot Linköping, jag hatar att åka tåg. Förut tyckte jag det var mysigt och lite rogivande nu är det bara proppfullt med folk, fast jag har platsen bredvid mig ledig och jag får svår att koncentrera mig, spotify i hörlurarna ger mig ro. En sak jag alltid tänker på är om folk hör vad jag lyssnar på, jag skulle tycka det var ytters pinsamt om Aqua skrålade från mig i hela vagnen, jag kollar med jämna mellanrum folks reaktioner, hör dom mig?
Det sitter två " stekare" bredvid mig, den ena halar upp sin dator och den andra tuggar frenetiskt på en fyrkantsmacka som med all säkerhet inhandlats på pressbyrån innan avfärd, dom pekar på varandras datorer och smider planer kanske till en ny webbsida eller kanske ett hett underklädesmärke.
Högtalaren talar om att vi strax är framme i Uppsala, men avslutas snabbt och en inryckning sker som talar om att Stockholm är nästa, jag tror det är dags för stekarna att gå av och jag ska med all säkerhet vrida ner innan vi infinner oss på Stationen.
 Love / V


Det är dags för fredagsmys!


Min tristess talar

Namn: Veronica Elisabeth, Christina, Andersson
Kallas för: Vrånkan, pulvret, peppe (inte självvalt)
Stjärntecken: Vädur
Höger eller vänsterhänt: Högerhänt.
Piercingar: Nope, hål i öronen
Tatueringar: Nej
Längd: 1.63
Skostorlek: 36-37
Hårfärg: Blond
Fräknar: På sommaren brukar jag få på näsan
Motto: Allt eller inget
Kär? pass
Önskar du att du bodde någon annanstans? Just nu är det -16 så behöver jag svara på det?
Tycker du att du är attraktiv? Just nu: Nej men efter en dusch så skulle ja ljuga om jag inte sa att ja tycker ja ser helt ok ut ;)
Dricker du? Vatten, ramlösa, vin, öl, allt?
Röker du? Tyvärr ja
Vilket schampo använder du? Älskar joyko men min studentekonomi säger den gula repair från? Finns hos frisören iaf.
Vilken parfym använder du? Har en massa olika men jag gillar Dkny äpplet bäst och Chanel mademoiselle.
Vad är du rädd för? Trånga hissar och dumma människor, personer utan samvete.
Gillar du att tvätta? Absolut, rogivande
Gillar du berg- och dalbanor? NEJ!
Filmen du hyrde? Flickan som lekte med elden!
Filmen du köpte? Kommer inte ihåg
Låten du hörde: Im not your toy- La roux
Låten du laddade ner? Har aldrig laddat ner en film eller en endast låt i hela mitt liv faktist
Personen du ringde? Sibel
Personen som ringde dig? Lisa
TV-program du såg? Hmm.. Sg någon dålig b-film igår, men tv-program kommer jag inte ihåg.
Person du tänkte på? En grym människa vi inte nämner vid namn
Låt: Södermarken, nyponbuskar nyponbuskar...
Sak att göra: Göra klart grupparbetet och lämna in det
Sport: Fotboll när Sverige spelar: aldrig, skidskytte kan vara kul att kolla på.
Dryck: KAFFE!
Kläder: Mjukbyxor och träningstopp
Film: Skräck!
Bil: Vill gärna ha en, ja!
Serie: "How I met your mother" "vänner" "Simpsons"

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? Mera än jag vart glad med någon nästan, ha
Gråtit över en flicka? Ja.
Ljugit för någon? Antagligen.
Varit i slagsmål? Njae
Blivit arresterad? Njae
Träffat någon från internet IRL? Nej

Antal…
Gånger du varit kär? Två skulle jag tro, riktigt kär.
Gånger ditt hjärta brustit? hahah, hur lång tid har vi på oss?
Hjärtan brustet på grund av dig? Ett skulle ja tro
Tjejer du kysst? Några stycken
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Ganska många kanske 7 personer.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Jag håller låg profil ;)
Senaste…
Boken du läste? Kurslitteratur till grupparbetet, annars var det nog "luftslottet som sprängdes"
Personen du fick e-mail av? Mamma
Personen du fick brev av? Lisa
Personen du fick sms av? Andreas
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Igår!
Saken du köpte? Tågbiljett

Vad har du gjort idag? Nördat mig framför datan, druckit allt för mkt kaffe och gått under jorden för ett tag.
Brukar du svära mycket? Ja ganska i rätt sällskap.
När stiger du upp på morgonen? Runt 10.00 är bäst. Förut var 5.45 standard tiden nu är det väl 8.30 ca. Jag är lika trött iaf.
Vad har du på dig? Mjukbyxor och träningstopp.
Vad ska du göra ikväll? Åka tåg
Vad är du allergisk mot? Laktos tror jag
Var har du ont?
Använder du hårspray? Aldrig
Kan du stå på händer? Ja! I ca 3 sek, under vatten kan ja stå i typ en minut!
Håkan Hellström eller The Ark? Håkan!!
Salt eller socker? Salt!
Gillar du ketchup? Ja på det mesta.
Är du glad nu? Njae lite förvirrad
Var du glad igår? Nej
Vad dansar du till? Det mesta!
Stockholm är… ? En liten stad eller en stor stad beroende på vad man jämför med.
Göteborg är… ? Jennies hemstad och en stad jag bara vart i en gång.
Kan du sjunga? Om du frågar min mormor så kan jag det, men ja kan försäkra om att jag inte kan det.
Spaghetti eller makaroner? Spagetti
Land du vill besöka? USA, Ryssland, Island

Enkla kort








 

Comeback

Hej!

Jag har bloggat på blogspot.com och på blogg.se men det verkar alltid som att jag bara bloggar i torkningstider, alltså när allt är skit eller upp och ner. Jag lyckas printa ner några månaders bloggande och sen när allt är på topp skiter jag i det, senaste jag bloggade var när jag var typ 19 och nu är jag snart 23. Detta betyder dock inte alls att jag har haft en topp nu i snart 4 år. Mera att jag har haft planer som gått som dom skulle och önskningar som gått i uppfyllelse, men nu har jag bestämt mig att forstätta blogga liiivet ut (ett tag iaf, mest för att mina kära vänner nu bor i Sveriges olika hörn och efter ett smärre nederlag på kärleksfronten lyckats radera både min facebook och bytt nummer på mob) Men nu ska jag skriva en snutt varje dag så ni kan läsa vad jag har för mig, hoppar över presentationen eftersom ni vet vad jag gör och inte gör så att säga. :) Love / V

RSS 2.0