3 lediga timmar

Skönt att åka tåg, har läst Martina haags "en annan del av bromma" läste ut hela boken på 2 h. Den var bra, men nu kommer jag ihåg hur mycket jag älskar att läsa och hur lite tid jag har till något annat än kurslitteratur. I sommar ska jag sträckläsa en massa pocket böcker. Hade behövt en ledig dag känner jag, känns som jag är på vift hela tiden.
Nu är jag i Linkan om 10 min, ska ta bussen hem till N och mysa med han. Börjar skolan 10 men ska träffa Fia och äta frukost och köpa två kompendium och en bok innan.

Love / V


Om jag verkar snurrig ibland här är orsaken.

Tant: Vem är de?
V: Veronica från Edda hemvård (Riktigt purkie)
T: Vem är de?
V: Ja du, en tjej från din hemtjänst
T: Vem är det?
V: Veronica, jag är undersköterska på edda
T: Jaha ja
V: Ska vi ordna lite lunch till dig?
T: Välling
V: Men en paj kan du väl äta med? Inte klan du bara dricka välling?
T: Ok
(Ställer in en paj i mikron)
T: vad är det i mikron?
V: En paj till dig
3 min senare
T: Vad är de i mikron?
V: din lunch-paj
T: Var är min välling?
V: Den kommer här

T: vad är det i mikron?

V: Din välling

T: Vad är den i mikron?

V: din paj

3 min senare

T: vad är det i mikron?

V: din paj

1 min senare

T: vad är det i mikron?

V: din paj

T: vad är det i mikron?

Säger: Din paj

Önskar: Din HELSTEKTA FLÄSKIFILE SOM DU LAGA IGÅR!!!!!!!! VA TRORUUUU?????????????? ÄRLIGT???? VA TRORUUUUU????


"Buhuhuhuh"

Känner mig inte alls kul ikväll, vill bara dra täcket över mig. Hade förträngt att "en viss period i månaden" var på ingång. Grät just ill filmen "10 orsker att hata dig" DEN ÄR INTE ENS SORGLIG!
Satt med halva handen i godis skålen, och min pappa komme rin och frågar om jag vill ha nötter och sa att det var såå nyttigt. Då blev jag arg och snästa med min choklad kladdiga hand att jag minsann hade vart ute och sprungit och att jag FÖRTJÄNADE CHOKLAD! Sen kändes det som jag ville gråta och kasta allt godis.
Sen pratade jag med N och jag tyckte han lät ointresserad av en sak jag berättade och då blev jag ledsen igen.
Haha, jag är fara för allmänheten ikväll, ska köra bil i morgon på jobbet i detta väder kanske det är sista gången ni hör något av mig.

Porta alla karlar och klä er rött och dansa till radar! Så vill ja ha det.

Nu ska ja torka av mina kladdiga fingrar och kolla på något som jag inte grinar av alltså tydligen inte "Tyst vittne" "10 orsaker att hata dig"
Får bli melodifestivalen, men jag klarar inte Dolph Lundgren. Vad har han gjort??? Vem är han?? Seriöst..

Love / V

Jaha du tänker så...

Nu är tentan inskickad, usch fy och blä. Jag är inte 100 % nöjd. Ikväll ska jag jobba 15.45-21.30 och cykla som en galning mellan alla pensionärer i stan. Jag värmde upp med en utk-runda i morse så att jag har rätta springet i benen till ikväll. Läste en artikel om att postpersonalen har så mycket att göra att vissa har svimmat på jobbet. Jag säger bara: Hälsa på oss på Edda! Här är det snabba ryck och maraton race mellan gamlingarna. Men jag brukar alltid pusta ut när jag är inne hos dom och ta det lugnt, vad är det värsta som kan hända? att jag får jobba över 15 min eller att jag ger dubbel dos av insulin och att personen får åka ambulans. Det gäller att vara cool, fast det är inte alltid så lätt alla gånger.
Ser faktist fram emot sommaren på edda, när man cyklar mellan gamlingarna med vinden i håret :P Nejmen på sommaren är det världens bästa jobb, du får en massa motion och frisk luft och det brukar kunna bli en och en annnan fika i solen med dom.
Fast främst gillar jag den tokiga personalen som alltid får mig att skratta hysteriskt, Jarmo och Nezir är riktiga stjärnskott haha.

Fast efter helgen är jag nog helt slut. Nu ska ja dricka upp mitt kaffe.

Fick just en lektion i tvättkunskap av min mamma, hon håller upp tvätt och frågar mig hur man ska tvätta det som ett läxförhör. Fintvätt eller kulör Veronica? -eehh kulör.. - NEJ!!!! FINTVÄTT VERONICA FINTVÄTT! Dom här är det hål i Veronica! Ska vi säga hejdå till dom Veronica?? Du kan ju inte ha byxor med hål i Veronica!!!
Hon gjorde en liten låt (tänk YMCA) strumor,trosor och handukar 60... Rent och snyggt Veronica!!!!!
Hon ser ett par trosor som jag har köpt (hur söta som helst) - Gud vilka små saker, det ska vara underkläder i bomull Veronica. SÅ DOM KAN ANDAS!!

Sen kallar jag mamma Viveka Andebratt och hon skrattar och avslutar med att säga - Veronica det är kul att tvätta!

Saknar dina fräknar.

Love / V

"klar"

Typ "klar" iaf, 6 sidor blev det. Kvalitet vs kvantitet? Sov skönt inatt och var ute på en utk-promenad innan ja satte mig framför datan med en stor kopp kaffe. Ska använda min kaffepress när jag flyttar, det blir sjukt gott kaffe av den.
Min söta mamma hade tagit ledigt tors och fre så vi kunde hänga med varandra :) Hon är iof på gränby nu och när hon kommer hem ska ja åka och klippa och färga mitt hår, hon skulle köpa nya mjukisbyxor åt mig. Hon råkade se att jag hade hål i dom och tyckte jag såg ut som en luffare med dom,haha men mjukisbyxor är som skor och blir skönare ju längre man använder dom. Men nu är det RIP på dom.
Ska se en bra film ikväll med familjen. I morgon ska ja ju jobba kväll och på lör ska jag efter jobbet på middag hos mormor och morfar.
Nu ska ja dricka upp min smoothie och rätta det sista innan jag åker!

Love / V

Charlie

Fick några bilder från dopet, 1.5 år sent men nu har jag tre iaf :) Det var jätte fint, Ronja läste en fin dikt åt Charlie och det var mat och fika uppe i hågaby. Han ser så liten ut på bilderna, nu är han snart 2 år gammal.


-15

Kallt i Uppsala. Familjen Andersson/Gustavsson blev fantastiskt glada av att se din dotter.
Nu sitter jag och ska skriva "klart" hemtentan, ändrade radavståndet och fick 15 sidor, det var valfritt så jag undrar vad dom skulle säga om jag lämnade in det så.
Min mammas kaffe muggar är på 1.5 L, det uppskattas.

Ha en lovely tisdag!

Love/ V

Går som på räls

Nu sitter jag på tåget, 2 timmar kvar drygt. Tåger försenat med 45 min, 3 dagar efter jag hade tänkt åka kommer jag fram. Jag skulle ha åkt i morgon 17.05 m en jag såg att tågen började gå igen så jag ville komma hem så fort som det gick, så jag får någon ordentlig pluggro.
Ska ringa på hemma, dom vet inte att jag kommer nu nämligen dom tror at ja kommer i morgon ;) Imorgon blir det plugg 8-17 sen på tors ska jag gå upp tidigt så jag hinner skriva mycket innan min frisörtid kl 14. Sen blir det 3 dagars jobb på edda innan jag åker hem på söndag. Börjar nya mikro kursen på mån. Sibelin kommer på fredag så jag hoppas vi hinner ses på en promenad iaf :) 
Saknar Mallan och Nattan och ser fam emot middagen nästa vecka :) Måste träffa Andreas och åka till Molok, fast det får bli en kombo träff när Lisen gör praktik i Stockholm.

Var på graflunds och valde tapeter till lägenheten, vitt och en lila fondvägg med stora blommor på! Kommer bli fint, flyttar in den 13 Mars!

Kommer sakna ihjäl mig efter N, känner det i kroppen.

Nu ska ja blunda en stund har en sprängande huvudvärk.

Love / V


Jag

lever. Är inte i Uppsala pga inställda tåg hela tiden. Jag har haft en lugn helg med middag i ryd och skogspromenad som slutade i en snödriva och jag har liftat från Ryd till stan med Fia och blivit isolerad pga att inga bussar gick på hela lördagen i centrala Linköping. Jag och Nadim skulle bjuda Sibel på middag hos mig och kolla melodifestivalen men hon kom inte fram haha. 
 Jag skriver min hemtenta" övervakning i samhället" och om Fra och Ipred lagarna så nu är jag expert på dom och myser om kvällarna med Nadim som gör sin praktik i Motala på psyk och går upp kl 05.00 på morgonen. Ska spinna idag 19.15 med Sibel och sen ska jag sova hos Nadim för i morgonbitti ska jag till Graflunds och välja tapeter till min lägenhet. jag vill ha en fond vägg i mörklila med vita detaljer på helst. Men jag får väl se vad dom kan göra åt mig.
Tur för Sj att jag är på gott humör nuförtiden, annars hade dom fått passa sig. ;)

Love / V

Saker att

göra. 1. Komma på ett sociologisk problem att skriva hemtenta om 2. Bli frisk så jag kan skriva min hemtenta 3. Gå bort från datorn och skaffa kunskap så jag kan göra 1:an och 2:an. (Punkt ett och två alltså inget annat) I morgon går jag under jordenoch kommer ut nästa fredag, ska hinna träffa min frisör Sabina som ska få toka till de lite i håret på mig i Uppsala ;) brunt tänker jag nog. Om jag vågar!

 

Love / V


Förkyld, mera förkyld, Veronica

Fan. Jag ska tvinga mig till grupparbetet och är stolt att jag avklarat 266 sid Beverley. Min sköterska ska få ta hand om mig ikväll, vi ska kolla film (mitt val denna gång, "Muriels bröllop" sjukt bra film med massa Abba låtar! Se den alla! I morgon är det tenta plugg som gäller hel dagen och natten. På fredag får vi hemtentan som jag denna gång fruktar för så enormt, åker hem till U-a på söndag en vecka och skriver på den och åker hem den
28:onde. Ska jobba 26.27.28 på edda 15.45-21.30, 7-16, 7-12. Kan vara kul att träffa tanterna och lägga om lite sår :P

Love/ V

Valet i kvalet

NÄMDEMANSGATAN 32, 2100 kr i mån, ligister och knarkare VS BJÖRNKÄRRSGATAN 8 A, i ryd 3800 kr i mån. säkert lite knarkare här och var, dock närmare till skolan och campushallen.

Vilka möjligheter jag har! ;) Jag orkar inte välja, ge mig något bara. Jag måste plugga nu.


Vissa gör en klokare, andra...

Sibel : man kommer ingenstans i livet genom att plugga, det är facebook som gäller.

Tenta ångest

Cyklade i modden till ikea med N igår och kollade på en massa saker och handlade lite ljus och lakan och kuddar och blommor, fikade och åt glass och korv precis som man ska göra på ikea. Var förbi skägget och kollade med tog ca 10 min att cykla från Ryd till Skäggetorp, dock är det en mördar backe när man cyklar där ifrån men lite motion mår man bara bra av! Jag spinnade igår och sen åkta jag tillbaka till N och fick alla <3 dag massage i typ 3 h :)!
Han är på praktik nu och jag sitter och pluggar hemma hos han, ska plugga hela hela dagen. I morgon är det tjejmiddag och jag saknar mina tjejer och det ska bli jättekul att prata bort hela kvällen och äta god mat hos Malin :)! 
 Jag lär väl få reda på om jag får lägenheten idag eller ej. Om dom går med på att skippa en hyra så jag slipper dubbelhyra i 2 mån. En mån kan ja stå ut med att leva lite fattigt men inte två månader det är sjukt tråkigt att lägga hela csn på hyran och äta äckliga nudlar i 2 mån vill jag gärna inte.

Ha en fin måndag!

Love / V


Hej hopp

Händelserik dag med natt i ryd och vad det är som åker som aldrig kommer fram i skäggetorp, Satt i baljan hela förmiddagen och käkade lunch och fikade med Sofia och Petter. Men ja  kanske flyttar snart, lägenheten var "fin" ja helt ok hehe...
Bodypumpade efter föreläsningen och kom just hem. Ska ta en snabb dusch och åka till N en sväng och sen vidare till någon vän till Sofia och Petter som ska ha förfest, kanske blir [Hg] borde bli hemgång. Jag borde plugga hela dagen i morgon, ska försöka ta mig till bibblan och läsa och sen ska ja tvinga med N på en cykeltur till ikea på sön. Han ville göra något "romantiskt" jag tyckte en tripp till ikea låter bra, ja ska ju köpa en termos :)! Nej men ja ska nog kicka hans ass i box på campushallen. Så han vet vart skåpet ska stå så att säga ;)

Nej nu ska ja äta tonfisksallad och duscha, först sallad sen duscha.

Love/ V

:)

Hej ! Middagen blev bra igår, vi kollade på "halv 8 hos mig"( Salem al fakirs:s pappa var sjukt rolig) och sen på Mia och klara. Jag har minimerat mitt sömnbehov och klarar mig nu på 2 h, sov 2 h inatt och mår som en prinsessa (kommer somna om 2 min) Ska plugga nu och dricka te för att hålla mig vaken, sen ska jag nog träna och besöka min N i Ryd, vi ska ut på skäggetorps äventyr med cyklarna. Jag har fått en lägenhet i nygård, men tydligen måste man ha skyddsväst för att bo där och den är sjukt billig så jag tror det är ett skyddsrum möjligtvis ett cykelrum, så jag tar med mig min gangsta kille så får vi undersöka saken. Jag är redo för lite ghetto känner jag ;) Nejmen jag vill ha skog runt mig och grönt och cykelvänliga gator och frisk luft, stan kväver mig lite just nu. Ska på en riktig visning i morgon 09.30 så då får ja se insidan, men eftersom jag inte hittar länge än till Hm i Linköping så kan det vara bra att få lite vägvisning och sen är det alltid skönt med frisk luft på kvällen.

Ha en fin tors! <3

Love / V

Middag

Gör en snygg comeback i köket, tjejmiddag ikväll ska göra kyckling med fetaost och soltorkadetomater och spenat bulgur :) Har pluggat med Sofia hela dagen (mest prat och kaffe) borde gå upp 3.15 i morgon om ja ska hinna med allt plugg. N kommer hit efter jobbet och hälsar på tjejerna. Jag är sjukligt glad och sprallig.

Love / V

Enkelt och fint.

Just kommit hem från 4 h Habermas föreläsning i skolan, tur att vi har sköna lärare efter 50 min säger han: ja vi tar vi 5 min så hinner vi med en fika till innan kl 10.00. Så vi hade 45 frukost break, vi tågade i kulverten till baljan och drack kaffe.
 Laxen igår blev spännande med juice i, lite speciellt sådär. Rosmarin är inte min melodi men annars blev det gott och jag tror jag fick bra betyg av middagsgästen. Fia åt av min matlåda och gillade den idag iaf, vi käkade lunch i baljan efter föreläsningen med Petter och hans gäng och söta Natalie var med.
Nu ska jag vila och sen bodypumpa med min Sibel <3 !

Love / V


Fireflies

Saknar Fisan och Jennie (sibban är ju kvar så hon räknas inte nu ;) henne saknar jag ju varje sekund ;), det var en jättebra helg med en bra lördag! Lisa åkte i morse, så vi hade en kväll till igår som vi åt bort skulle man kunna säga. Vi låg på soffan och skrattade för det mesta. Men nu är det ny vecka och ja ska bli plugghäst denna vecka, ikväll ska ja laga lax ( min paradrätt) med N och gå och lägga oss tidigt. Ska ha föreläsning 8-12 i morgon och N ska jobba kl 07. På ons är det min "tjejkväll" och jag som står för middagen åt Malin Natta och Sibban, det ska bli mysigt.
 
Nej nu ska jag läsa läsa läsa och läsa innan spinningen.

Love / V

Jag

låter Wouda tala om vad som hände igår.

Jag ligger 4 koppar back.

Igår hade vi föreläsning kl 08.00, när vi kommer in i salen så säger Sautu (läraren) att det inte var ngt av de vi skulle prata om idag som var med på tentan, Alex började plocka ihop sina böcker och ville gå men vi tjatade på han så han stannade.
I morgon kommer mina små söta muppar hit och jag ska krama sönder dom, ska bli så mysigt med en hel helg här och en massa fest på lör! Sofia och Petter ska också komma till Sibel, dom är ju söta ihop :)! Jocke från klassen och Emma också hoppas jag på. Idag ska jag plugga plugga för i morgon är det lång dag med grupparbete och seminarium. Usch ser inte fram emot kvantitativa metod kursen med en massa matte! Sofia har ju en I:are så hon kan ju få hjälp. Jag ska haffa Sibel, hon är ju rätt bra på matte. Eller så tänker jag seriöst sätta ut en "hjälp mig plugga matte" lapp på liu:s anslagstavla.

Nej nu ska jag läsa Faucault igen, diskursanalys. Har lovat att ta mig till Ryd ikväll och hänga i hooden med N och innan ska jag hinna träna spinn så jag måste sätta fart nu.

Love / V

Upp som en sol och ner som en?

Jag ska färga håret, jag har hela kvällen att gråta om det blir fel. Jag borde egentligen tänka till lite, för varje gång jag får en "kul att färga själv tanke" så brukar det sluta med tårar och skrik! Men inte denna gången inte.Nu ska det går bra, ja menar hur svårt kan det vara? bara och kladda i lite :)

Jag känner mig sprudlande på något sätt, eftersom att jag har denna blogg så ska jag erkänna att det känns som om olyckan står och ringer på dörren men att jag inte har öppnat än. Det känns lite för bra just nu, men jag har lärt mig att inte sätta upp orealistiska mål, det har jag gjort för ofta och blivit besviken. Nu ska jag tänka det värsta så går det kanske bra.
(har inget med min hårfärg att göra, det hade varit lite som hon som började gråta när hennes vagn försvann på gekås)
Visst jag älskar drömmare, men jag är en realist.

Love/ V

Ps. återkommer med resultat sen (ang hårfärgen)

Jo det skulle jag (orkade inte skriva det där nere, du fattar..) ;)

Spinn utan brandmän, inte detsamma liksom. Dom ska sitta där och svettas. Men han som har passet måste jag lovprisa igen han är bäst!
En mindre bra sak är att jag har ätit en hel fetaost och har lite lätt ont i magen nu. Lyckats läsa 70 sid i "övervakning och staff" och 50 i "moderna samhällsteorier" bra jobbat! Foucault var tydligen gay, trevligt tycker jag!
Föreläsning 10.00 i morgon, ja ska göra lite te och vänta på N.
Saknar mina tjejer och längtar tills på ons! Och såklart tills på fre!

Love / V

Gode Morgen

Jag är uppe sjukt tidigt, har inte vart uppe såhär tidigt på.. ja ja vet inte hur längesen de var. Men det är positivt för jag ska plugga plugga plugga och en sväng på stan och sen träna. Kollade på " blåsningen" med N igår och han brottaren Ara Abrahamian var med, dom lurade han att han hade blivit strålad och bestick och dammsugare började dras mot han, haha och sen skulle han "avstrålas" i en maskin och han fick göra massa sjuka saker. Har inte skrattat så mkt på sjukt länge. Jag hade vart bäst på att hitta på saker, gud vad jag vill blåsa typ Sibel, sjukt kul! Men ja ska göra mera kaffe nu så jag inte somnar, och sen fundera på hur ja ska blåsa henne. Mohahaha!! Ok ja är trött.

Love / V

RSS 2.0